Collageen poeders en drankjes zijn de laatste tijd erg hot! Maar welke collageen moet je dan gebruiken en de huid verstevigen van binnenuit, kan dat eigenlijk wel? Met producten en behandelingen kun je de huid verbeteren en de aanmaak van collageen in de huid stimuleren, maar door de binnenkant ook aan te pakken bereik je sneller en meer resultaat. Zeker ook op de lange termijn.

WAT IS COLLAGEEN?

Collageen is het meeste voorkomende eiwit van het lichaam. Collageen is heel belangrijk en zorgt o.a voor de stevigheid.  Vanaf ongeveer de leeftijd van 25 jaar neemt de aanmaak van lichaamseigen collageenproductie af.  Uiteindelijk kun je dit gaan zien aan je huid zoals verslapping, rimpels die steeds zichtbaarder worden en kan je huid er wat doffer uit gaan zien.

Het extra toevoegen van collageen type 1 helpt om je lichaam extra te ondersteunen en huidveroudering zo optimaal mogelijk te laten verlopen. De werkzame hoeveelheid voor het innemen van collageen type 1 voor dagelijks gebruik zit tussen de 3 en 10 mg. Let erop dat het collageen supplement van goede kwaliteit is en zuiver is. Vis ( wild gevangen en uit Scandinavische landen), komt het meest overeen met het menselijk collageen.

Inmiddels weet ik door lange ervaring als huidspecialist dat het zeer belangrijk is om van binnenuit te gaan werken om het huidverbeteringsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen en vroegtijdige huidveroudering zoveel mogelijk te kunnen vertragen. Zelf heb ik uiteraard al veel geprobeerd en getest. Toch bleef ik altijd zoeken naar een nog beter product met zichtbare resultaten. En eindelijk ben ik nu echt mega enthousiast over de Collagen Elixir! Ik merk duidelijke verschillen aan mijn huid en haar. Maar ook aan mijn darmen!

VOORDELEN:

  • Helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen
  • Verbetert de elasticiteit en hydratatie van de huid
  • 5 gram duurzaam gewonnen marine collageen (wild gevangen vis) peptiden
  • Uitstekende bron van zink en biotine
  • Geeft een gezonde glans met een krachtige schoonheidsmix van superfoods
  • Heerlijke smaak van wilde bessen en botanische ingrediënten

Collagen Elixir bevat een Marine peptide collageen, oftewel een viscollageen. In elk flesje zit 5 gram collageen type 1. Naast het collageen zelf bevat het elixir ook Acerola en Goji bes, dit is een natuurlijke vitamine C bom. Kamille en Aloë vera, die verzachtend werken op de huid,  Biotine en Zink geven een boost aan haar, huid en nagels, gewrichten.

Collageen Elixer is het resultaat van 10 jaar lang onderzoek door meer dan 200 wetenschappers. Dit product is ook volledig goedgekeurd volgens de wetgeving. In het Collageen Elixer is een dubbele nutritechnologie toegepast, dat wil zeggen dat er een soort beschermcapsule om het collageen zit waardoor het product het maagzuur kan overwinnen en uiteindelijk bij de dunne darm terecht komt en dus zijn werking kan doen, doordat het volledig wordt opgenomen in je lichaam. Dit is heel anders dan bij alle andere collageen supplementen. En dit maakt ook het verschil! Daarnaast heb je vaak bij de poeders en gels te maken met oxidatie van het collageen door het openen van de verpakking – de Collagen Elixir waar wij mee werken is een heerlijk kant en klaar drankje! Het glas waar het drankje in zit, is 100% recyclebaar. Het collageen wordt binnen 0.15 seconden in het glazen flesje gegoten, hierdoor komt het vrijwel niet in aanmerking met zuurstof waardoor het collageen zo goed mogelijk bewaard is! Ook is de Elixir door Elle magazine en Marie Claire is Collagen Elixir genomineerd tot het beste collageen op de markt!

Collageen innemen is geen overbodige luxe omdat je lichaam al op vroege leeftijd het nauwelijks meer aanmaakt. De elixer vult het aan én stimuleert het lichaam voor de aanmaak van collageen! Na één of twee maanden kan je al een heel mooi resultaat zien. Je kan het als een kuur gebruiken of het blijven innemen voor het beste resultaat.

Wil je ook starten? Neem dan contact met ons op.