Voed je natuurlijke schoonheid met de kracht van prebiotica en onthul je mooiste huid ooit. Empower je echte huidbarriere Met NANNIC STRATUM SYMBIOSUM® verzorg je niet alleen je zichtbare huid, maar ook het onzichtbare ecosysteem dat haar gezond houdt.Onzichtbaar en onmisbaar. Het microbioom van onze huid bestaat uit miljoenen micro-organismen. Samen vormen ze een indrukwekkend ecosysteem dat je huid beschermt tegen schadelijke indringers en ziekteverwekkers. Meer nog: het microbioom houdt je huid ook mooi gehydrateerd en voorkomt tegelijk vroegtijdige huidveroudering. Je microbioom is dus als een fantastische, levende huidbarrière die je huid een natuurlijke superkracht geeft. De kracht om zichzelf te beschermen en om huidschade te herstellen. De kracht om voluit te kunnen stralen.

De NANNIC STRATUM SYMBIOSUM® huidverzorgings-producten bieden je huid een ontzettende variatie aan prebiotische voedingsstoffen.

Zo komt het hele microbioom weer in evenwicht:
de huid herontdekt haar natuurlijke kracht en begint aan een ongezien snel herstelproces.

WAT MAAKT DE NANNIC STRATUM SYMBIOSUM® PREBIOTISCHE PRODUCTEN ZO UNIEK?

In de Nannic Stratum Symbiosum wordt ‘prebiotica’ als basis ingezet voor het stimuleren van een gezond huidmicrobioom, met hieraan buitengewone en baanbrekende huidverbeterende
actieven toegevoegd in de hoogste werkzame concentraties.
Zo zetten we in op alle aspecten naar een gezonde, strakke en stralende huid.

EEN UNIEK WAPEN TEGEN HUIDVEROUDERING

Net zoals we een unieke vingerafdruk hebben, hebben we ook allemaal een uniek microbioom. Dat unieke microbioom past zich ook nog eens voortdurend aan:
aan onze huid, aan de omgeving waarin we ons bevinden en aan de voeding die het krijgt enz…
Het ecosysteem van je huid is dus continu in beweging én in symbiose met de wereld rondom jou.
Zo zorgt dat onzichtbare huidlaagje (het ʻStratum Symbiosum®ʼ) op élk moment voor een huid die natuurlijk gewapend is tegen indringers, onzuiverheden en huidveroudering.

WAT ZIJN DAN DE BOOSDOENERS?

Je huid die zichzelf gezond, mooi en jong houdt. Da’s een systeem dat je graag koestert. Toch?

Helaas doen we dat niet altijd. We gaan de zelfherstellende kracht van onze huid zelfs nietsvermoedend tegenwerken.
Door té agressieve ingrediënten in bepaalde huidverzorgingsproducten, door té zure peelings of té intens scrubben, maar ook door het gebruik van onaangepaste reinigers halen we een deel van ons unieke microbioom dag na dag weg.

Resultaat? We verstoren het zelfregulerende, symbiotische en krachtige ecosysteem van onze huid. Het microbioom raakt uit evenwicht en onze huid kan zichzelf niet meer optimaal beschermen en herstellen. En dat zie je: de poriën vergroten, er ontstaan droogtelijntjes of acne, de huid verslapt en verliest haar glow.

ONZE HUID RAAKTE HAAR NATUURLIJKE SUPERKRACHT KWIJT. HOE KRIJGT ZE DIE TERUG?

PREBIOTICA
HERSTELLEN
HET ECOSYSTEEM

Om je microbioom te beschermen, te ondersteunen en weer te herstellen, is krachtvoer nodig.
Want hoe microscopisch klein het ook is, geen énkel levend organisme kan gezond blijven zonder de juiste voeding. Ook je huidmicrobiota niet.

Daarom vind je in onze NANNIC STRATUM SYMBIOSUM® huidverzorging precies dàt: krachtvoer.
Geen probiotica dus, maar wel prebiotica: microscopisch kleine stoffen die je microbioom voeden en beschermen.
Want geef jij je microbioom de beste voeding, dan geeft je huid zichzélf de beste verzorging.
Daar mag je op vertrouwen.