Over ons

Maak kennis met ons team!

Madya Donker
Madya Donker
Eigenaresse & skin expert

Madya is de eigenaresse van Ciao Bella Skin Clinic. In 2006 gestart met een schoonheidssalon. Na velen diploma’s, masterclasses en ervaring te hebben opgedaan is dit gegroeid naar een kliniek. Met de beste specialisten bieden we een compleet behandelaanbod aan. We maken gebruik van elkaar expertise en vullen elkaar aan om iedereen het beste resultaat te geven. Madya is permanente make-up specialiste en heeft zeer veel ervaring op het gebied van huidverbetering en anti-aging. We zijn aangesloten bij brancheorganisatie Anbos en in het bezit van de GGD vergunning.

Cathelijne de Lint
Cathelijne de Lint
Cosmetisch arts KNMG

Cathelijne is onze cosmetisch arts. Zij heeft na het behalen van haar artsdiploma in 2002 zeer veel ervaring opgedaan op verschillende medische gebieden, waaronder meerdere jaren binnen de plastische chirurgie.
Sinds 2015 heeft Cathelijne als cosmetisch arts in meerdere cosmetische klinieken gewerkt en sinds 2020 versterkt zij ons team.
Zij is specialist op het gebied van ooglidcorrecties en het verrichten van injectable behandelingen met fillers, botuline toxine en huid verbeterende producten. Ook voor problemen als hoofdpijn, migraine, tandenknarsen en overmatig zweten kunt u bij haar terecht.
Cathelijne geeft haar cliënten altijd een eerlijk advies en staat bekend om haar natuurlijke resultaten. Cathelijne de Lint is cosmetisch arts KNMG en geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Zij is ingeschreven in het BIG-register onder nummer 59058305601

Yasmin Leegwater

Yasmin Leegwater
Allround schoonheidsspecialiste

Yasmin is sinds 2019 allround schoonheidsspecialiste en is in april 2023 ons team komen versterken. De afgelopen jaren heeft ze veel cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van huidverbetering. Ze geeft huidverbeterende behandelingen maar is ook expert in wenkbrauw styling. Ze is heel precies en vind het belangrijk om de klant zo prettig mogelijk te begeleiden naar de mooiste versie van jezelf! Yasmin is er op woensdag en vrijdag.

Faye Bóné

Faye Bóné
Ambassadrice

Ik ben altijd al wel met m’n uiterlijk bezig geweest maar dan vooral de buitenkant. Ik spendeerde liever m’n geld aan een nieuw truitje in plaats van een crème, laat staan een behandeling. Maar wijsheid komt met de jaren zeggen ze toch?

Inmiddels weet en merk ik, niet geheel onbelangrijk, dat de juiste verzorging voor de huid net zo werkt als voeding. Je kunt jezelf wel vullen maar dat is niet hetzelfde als voeden. Weten wat jouw huid nodig heeft is daarom van belang. Je kunt wel een keer een behandeling doen of die ene crème kopen omdat iedereen zegt dat dat top is, maar de ene huid is de andere niet. Persoonlijk advies, het rustig opbouwen van producten en de bijpassende behandeling(en) zal zorgen voor jouw eigen unieke glow.

De schoonheid die vanbinnen zit mogen we wat mij betreft meer uitstralen. Niet voor een ander, maar voor onszelf. Ook al heb je een drukke baan, gezin en sociaal leven, vergeet jezelf niet af en toe wat liefde te geven.

Als trotste ambassadrice van Ciao Bella Skin Clinic én Cosmedix hoop ik deze boodschap nog veel meer te kunnen delen. Met liefde.

Vragen?