Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Het ‘ZO Saturation Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren. 
ZO® Skin Health medische en therapeutische oplossingen bestaan uit producten, protocollen en behandelingen die uitsluitend verstrekt worden aan artsen, huistherapeuten erkende medische praktijken of aangestelde Skin Health Professionals die geschikt zijn voor een breed scala van huidaandoeningen en chronische aandoeningen. 

Geavanceerde Skin Health Solutions
Onder leiding van dr. Zein Obagi , heeft ZO Skin Health, Inc USA een breed spectrum van medische en therapeutische behandelingen ontwikkeld voor iedereen, ongeacht de huid conditie, leeftijd, geslacht of etniciteit. Gebaseerd op de nieuwste technologische ontwikkelingen in huidtherapie, biotechnologische complexen, plantaardige stamcelcomponenten en multi-therapie systemen, zijn deze producten en programma’s geoptimaliseerd voor uw specifieke behoeften .

De ZO® definitie van een echt gezonde huid

  • Glad
  • Sterk
  • Stevig
  • Gehydrateerd
  • Egaal van toon
  • Vrij van aandoeningen

Producten
ZO Skin Health bestaat uit verschillende producten met als doel reinigen, activeren, stimuleren, kalmeren, voeden en beschermen tegen UV licht van uw huid. Er zijn verschillende regimes, voor een normaal to droge huid, een normaal tot vette huid, een milder regime voor de gevoelige huid en een meer agressief regime, alle geprotocoleerd.

SHOP