BUCCAL & BINDWEEFSELMASSAGE

BUCCAL & BINDWEEFSELMASSAGE

BUCCAL MASSAGE

DE Hollywood facial die je huid lift en voller maakt. Celebs zoals JLO, Meghan Markle en Kate Moss gingen je voor! Deze intensieve gezichtsmassage geeft het gezicht volume, versteviging en ontspanning. Wat deze zeer populaire massage nou nog specialer maakt is het masseren van de binnenkant van de mond, wang en kauwspieren.

Buccal betekent wang en de massage concentreert zich dan ook op de spieren in en rond de wang en langs het tandvlees. Het hebben van stijve spieren in het gezicht kan leiden tot een afname van het collageen met als gevolg bv vroegtijdige huidveroudering. Het weefsel krijgt door het losmaken van de spieren een zuurstof shot en ruimt afvalstoffen in de huid op. Het is momenteel erg gewild vanwege de direct zichtbare en langdurige effectiviteit ten aanzien van huid- en contourverbetering. Een total work-out voor je gezicht. Naast de huidverbetering geeft dit ook een super anti-stress werking!

BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage is een diepe manuele massage die wordt uitgevoerd op de onderste laag van de huid, het onderhuids bindweefsel. In deze huidlaag bevinden zich onder andere fibroblasten. Fibroblasten zijn verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen en elastine en zorgen voor de elasticiteit en de stevigheid van de huid. Vanaf het 25ste levensjaar neemt de activiteit en de hoeveelheid aanmaak van collageen en elastine af, waardoor er geleidelijk aan fijne lijntjes ontstaan. De rek gaat er als het ware uit waardoor er rimpels ontstaan en de huid gaat verslappen. Hoe eerder de eerste kenmerken van huidveroudering behandeld worden, des te beter het huidverouderingsproces vertraagd kan worden.

Tijdens de behandeling wordt door het masseren onder andere de doorbloeding gestimuleerd waardoor tevens de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. In de huid kunnen onderhuidse verklevingen zitten die de doorbloeding verminderen en hiermee het functioneren van de huid beperken. Tijdens de bindweefselmassage worden deze verklevingen los gemasseerd.

Door het verbeteren van de doorbloeding wordt de stofwisseling van de huid geactiveerd en worden afvalstoffen beter afgevoerd. Daarnaast worden hierdoor werkzame stoffen in producten door de huid beter opgenomen.

Reserveer nu jouw behandeling

Wacht niet langer en reserveer nu jouw behandeling!

Ruime openingstijden

Maandag tot zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Parkeren voor de deur

Ook goed te bereiken met OV

Ervaren professionals

Al 17 jaar ervaring

Populaire behandelingen

Bekijk hieronder een selectie van onze populairste behandelingen. Bij Ciao Bella Skin Clinic kun je terecht voor een breed assortiment van hoogwaardige behandelingen. Staat jouw behandeling hier niet tussen? Scroll dan vooral verder en bekijk ons complete aanbod!

Vragen? Neem contact op [email protected] 072 533 2310

5D FROM PARIS

Een innovatieve, zeer krachtige anti-aging behandeling met indrukwekkende, langdurige resultaten na 60 minuten! Pakt rimpels en ouderdomsvlekken aan en je krijgt een de huid krijgt een mooie glow.

square

CARBOXYTHERAPIE

Co2 Carboxy therapie is uiterst populair onder de sterren en beroemdheden. Het helpt de huid met een diepe hydratatie en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren.

square

HYDRAFACIAL

HydraFacial™ is een revolutionair toestel met fenomenale resultaten voor iedere huid. Het biedt een driestappen behandeling waarbij de huid heel krachtig gereinigd en geëxfolieerd wordt.

square

BIOSLIMMING HEILOO

Welkom in onze huidkliniek in Heiloo, waar wij met trots Bioslimming aanbieden, een revolutionaire behandeling die de wereld van schoonheid en welzijn verandert.

square

PERMANENTE MAKE UP

Sinds 2006 is Madya Donker gespecialiseerd in het aanbrengen van semi permanente make-up. Subtiele veranderingen kunnen toch grote verschillen geven waar je elke dag plezier van hebt.

square
Vragen?