PEELINGS

PEELINGS

GREEN SEA PEEL

Een 100% biologische peeling zonder chemische ingrediënten om jouw huid op een natuurlijke manier te helpen vernieuwen en verjongen. De samenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst, en bestaat uit; durvillea antartica-extract, algenextract en gehydrolyseerde spicula (zeespons). Dat zijn de microscopische naaldjes van een gedroogde zoetwaterspons, die zorgen voor een milde en gecontroleerde ontstekingsreactie in de huid met huidvernieuwing als eindresultaat. De green sea peel poederoplossing wordt gemengd met een activator die hyaluronzuur, glucaan en allantoïne bevat, om de huid te voeden, en te verzachten.

Dit mengsel wordt op de huid als masker aangebracht en kort in de huid gewreven. De huid zal net als bij microneedling worden gestimuleerd en zal hierdoor de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderen. Wanneer spiculla’s door de huid worden opgenomen, geven ze een meerdere van mineralen en vitamines af en vullen hier mee tekorten aan in de huid. Ook verhogen ze de bloedstroom, hebben een zuurstofrijk effect en stimuleren de collageenproductie. Daarnaast bevatten ze enzymen die de groei van microben zoals schimmels en bacteriën remmen. In tegenstelling tot chemische peelings (welke gebaseerd zijn op pH en zuurgraad), werkt de Green Sea Peeling door cellen te stimuleren, oude huidcellen te ontgiften en nieuwe huidcellen te herstellen.

Het is van groot belang dat je de geadviseerde producten gebruikt en geen andere huidproducten. De huid kan de eerste dag een beetje rood zijn maar dit trekt vaak dezelfde dag nog weg. De eerste 24 uur maak je het gezicht bij voorkeur niet nat om de spiculla’s niet uit de huid te spoelen. Zorg er ook voor dat de huid 48Wel kun je crème gebruiken en een SPF smeren. Na 24-48 uur zijn de spiculla’s uit de huid gevallen en kun je ook weer water op het gezicht gebruiken. In de meeste gevallen vindt een hele lichte vervelling plaats die bijna niet waarneembaar is.

Is jouw huid sterk verhoornd dan kan na de 1e behandeling de vervelling iets meer zichtbaar zijn.
De Green Sea Peel behandeling kan in kuurverband om de 2 weken herhaald worden. Na max 4 behandelingen moet er 6-8 weken gewacht worden tot er weer een nieuwe Green peel behandeling plaats kan vinden.

RESTORATIVE PEEL ZO SKIN HEALTH

VOOR WIE?
Restorative peel is geschikt voor ieder huidtype. Vooral acne en rosacea-gevoelige huiden hebben veel baat bij deze peeling. Ideaal voor het verminderen van ontstekingen. En heel geschikt voor mensen die voor de eerste keer een peeling ondergaan. De peeling vereist geen hersteltijd.
Wat doet het? Deze unieke combinatie van alfahydroxyzuren (melkzuur, citroenzuur en amandelzuur) zorgt voor een exfoliatie van het huidoppervlak, waardoor de helderheid, textuur en teint van de huid onmiddellijk worden verbeterd.


WAT ZIJN DE VOORDELEN?

 • Een doeltreffende peeling zonder downtime
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Uitermate geschikt voor de vette acne-gevoelige, de rosacea huid en voor de gevoelige, rode huid
 • Bevordert de collageenproductie en verwijdert oppervlakkige verkleuringen voor een egalere teint
 • Zeer geschikt voor mensen die voor het eerst een peeling ondergaan.

DE BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN
3.5% Mandelic Acid
3.5% Lactic Acid
3% Citric Acid verkleuringen voor een egalere teint
Hydrolyzed Candida Saitoana Extra

PRX T33

PRX THERAPY IS EEN UNIEK PRO-AGE CONCEPT, ONTWIKKELD OP DE BIOLOGISCHE BEHOEFTEN VAN DE HUID MET ALS DOEL DE NATUURLIJKE, JEUGDIGE UITSTRALING TE HERSTELLEN.
Deze professionele behandeling van slechts 30 minuten, werkt door de huidvernieuwing op een natuurlijke manier te stimuleren en is dé ideale behandeling om de huidconditie te verbeteren..

Door een intensieve massage, zonder injectie, worden actieve ingrediënten gestimuleerd voor een diepe hydratatie. Daarbij worden de fibroblasten in de huid flink aan het werk gezet tot het vormen van nieuw collageen en elastine. Het resultaat is een gehydrateerde en verstevigde huid met een gezonde glow zonder tijdelijke ongemakken. Deze behandeling kun je ook gewoon in de zomer ondergaan!

Instant boost – hydrateert de huid intens, herstelt de natuurlijke glans, een gladde en stevige huid.

Pro-Age formule – optimaal effect na kuurverband van gemiddeld 4 behandelingen. Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 tot 8 maanden aan.

UNIEKE FORMULE

PRX-T33 is anders dan alle andere producten op de markt. De gepatenteerde formule heeft een volledig andere werking als een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. Elk molecuul van PRX-T33 bevat een unieke combinatie van 33% TCA, waterstofperoxide (H2O2) en 5% kojiczuur. Deze stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in, op een zeer nauwkeurig PH-niveau, en geven de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen.

VOORDELEN:

 • Intensieve hydratatie
 • Herstelt verloren uitstraling, toon en elasticiteit
 • Verbetert de huidstructuur en de conditie van de huid
 • Geeft de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen
 • Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren
 • Aanmaak van collageen en elastinevezels
 • Direct zichtbaar effect
 • Geen frosting
 • Korte behandeltijd; 30 minuten
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Werkt in synergie met andere cosmetische behandelingen zoals bindweefselmassage, microneedling, injectables, PRP.

Reserveer nu jouw behandeling

Wacht niet langer en reserveer nu jouw behandeling!

Ruime openingstijden

Maandag tot zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Parkeren voor de deur

Ook goed te bereiken met OV

Ervaren professionals

Al 17 jaar ervaring

Populaire behandelingen

Bekijk hieronder een selectie van onze populairste behandelingen. Bij Ciao Bella Skin Clinic kun je terecht voor een breed assortiment van hoogwaardige behandelingen. Staat jouw behandeling hier niet tussen? Scroll dan vooral verder en bekijk ons complete aanbod!

Vragen? Neem contact op [email protected] 072 533 2310

5D FROM PARIS

Een innovatieve, zeer krachtige anti-aging behandeling met indrukwekkende, langdurige resultaten na 60 minuten! Pakt rimpels en ouderdomsvlekken aan en je krijgt een de huid krijgt een mooie glow.

square

CARBOXYTHERAPIE

Co2 Carboxy therapie is uiterst populair onder de sterren en beroemdheden. Het helpt de huid met een diepe hydratatie en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren.

square

HYDRAFACIAL

HydraFacial™ is een revolutionair toestel met fenomenale resultaten voor iedere huid. Het biedt een driestappen behandeling waarbij de huid heel krachtig gereinigd en geëxfolieerd wordt.

square

BIOSLIMMING HEILOO

Welkom in onze huidkliniek in Heiloo, waar wij met trots Bioslimming aanbieden, een revolutionaire behandeling die de wereld van schoonheid en welzijn verandert.

square

PERMANENTE MAKE UP

Sinds 2006 is Madya Donker gespecialiseerd in het aanbrengen van semi permanente make-up. Subtiele veranderingen kunnen toch grote verschillen geven waar je elke dag plezier van hebt.

square
Vragen?