COSMETISCH ARTS

COSMETISCH ARTS

Bij Cathelijne de Lint kunt u terecht voor een behandeling met injectables als botuline toxine en fillers. De injectables zijn altijd tijdelijk en zorgen voor een frisse, jonge en natuurlijke uitstraling.

BOTULINE TOXINE

Voor zowel cosmetische behandelingen tegen rimpels tot medische toepassingen tegen migraine, tandenknarsen of overmatige transpiratie kunt u bij Cathelijne de Lint terecht voor een behandeling met botuline toxine.

FILLERS

Met een fillerbehandeling kunt u uw huid verjongen door kleine rimpels of plooien aan te pakken, gezichtscontouren te verduidelijken of uw huid te verstevigen. Alles voor een frisse, uitgeruste en natuurlijke uitstraling.

PROFHILO

Profhilo activeert de cellen in verschillende huidlagen, waardoor u de veroudering van uw huid remt via de aanmaak van collageen en elastine. De conditie van uw huid verbetert aanzienlijk, met een frisse uitstraling als resultaat.

OVER DE ARTS

Cathelijne de Lint is geboren en getogen in Heiloo. Na het behalen van haar studie Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam in 2002 heeft zij 5 jaar lang gewerkt als arts-assistent Plastische chirurgie. Gedurende deze periode heeft Cathelijne zeer veel chirurgische ervaring opgedaan, waarbij zij ook onderzoek heeft gedaan naar de risico’s van permanente fillers. De fillers die Cathelijne gebruikt zijn overigens niet-permanent, dus altijd tijdelijk.

Sinds 9 jaar is Cathelijne de Lint nu werkzaam als cosmetisch arts en heeft zij bij meerdere klinieken gewerkt. Zij is gespecialiseerd in behandelingen met injectables, zoals botuline toxine, fillers en huidverbeterende producten, en ooglidcorrecties.

Cathelijne staat bekend om haar eerlijke en uitgebreide adviezen en natuurlijke resultaten.

Van 2015 tot 2020 werkte Cathelijne voor HomeClinics in Hoofddorp als cosmetisch arts en sinds 2019 heeft Cathelijne bij meerdere locaties van Ivy Clinics gewerkt.

Vanaf nu werkt Cathelijne de Lint in Heiloo bij Ciao Bella Skin Clinic. U kunt bij haar terecht voor diverse rimpelbehandelingen met botuline toxine, fillers of Profhilo, maar ook voor behandelingen van overmatig zweten, hoofdpijn of migraine en tandenknarsen kunt u zich door Cathelijne laten behandelen. Een intake gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

BIG nummer: 59058305601
www.cathelijnedelint.com

Reserveer nu jouw behandeling

Wacht niet langer en reserveer nu jouw behandeling!

Ruime openingstijden

Maandag tot zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Parkeren voor de deur

Ook goed te bereiken met OV

Ervaren professionals

Al 17 jaar ervaring

Populaire behandelingen

Bekijk hieronder een selectie van onze populairste behandelingen. Bij Ciao Bella Skin Clinic kun je terecht voor een breed assortiment van hoogwaardige behandelingen. Staat jouw behandeling hier niet tussen? Scroll dan vooral verder en bekijk ons complete aanbod!

Vragen? Neem contact op [email protected] 072 533 2310

5D FROM PARIS

Een innovatieve, zeer krachtige anti-aging behandeling met indrukwekkende, langdurige resultaten na 60 minuten! Pakt rimpels en ouderdomsvlekken aan en je krijgt een de huid krijgt een mooie glow.

square

CARBOXYTHERAPIE

Co2 Carboxy therapie is uiterst populair onder de sterren en beroemdheden. Het helpt de huid met een diepe hydratatie en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren.

square

HYDRAFACIAL

HydraFacial™ is een revolutionair toestel met fenomenale resultaten voor iedere huid. Het biedt een driestappen behandeling waarbij de huid heel krachtig gereinigd en geëxfolieerd wordt.

square

BIOSLIMMING HEILOO

Welkom in onze huidkliniek in Heiloo, waar wij met trots Bioslimming aanbieden, een revolutionaire behandeling die de wereld van schoonheid en welzijn verandert.

square

PERMANENTE MAKE UP

Sinds 2006 is Madya Donker gespecialiseerd in het aanbrengen van semi permanente make-up. Subtiele veranderingen kunnen toch grote verschillen geven waar je elke dag plezier van hebt.

square
Vragen?