BIOSLIMMING HEILOO

BIOSLIMMING HEILOO

Welkom in onze huidkliniek in Heiloo, waar wij met trots Bioslimming aanbieden, een revolutionaire behandeling die de wereld van schoonheid en welzijn verandert. Bioslimming is niet zomaar een body wrap; het is een wetenschappelijk onderbouwde methode die bekend staat om zijn effectiviteit in het bestrijden van cellulite en het vormen van het lichaam.

BIOSLIMMING – EEN BEKROONDE BEHANDELING
Onze Bioslimming behandeling in Heiloo onderscheidt zich door meerdere prijzen te hebben gewonnen. Als beste anti-cellulite en contouring behandeling biedt het een unieke ervaring. We gebruiken een combinatie van plantaardige stoffen, waaronder cafeïne, etherische oliën, algenextracten en thermische ingrediënten. Deze ingrediënten worden samengevoegd voor een diepe massage die niet alleen de huid verstevigt, maar ook helpt bij het verminderen van vetophopingen en het verbeteren van de bloedcirculatie.

HET GEHEIM ACHTER BIOSLIMMING
Wat Bioslimming uniek maakt, is de combinatie van warmte- en koudetechnologie. De behandeling begint met een warme gel die de huid voorbereidt op de opname van actieve ingrediënten. Vervolgens wordt een koude gel aangebracht die een thermische schok veroorzaakt, wat de stofwisseling in de cellen stimuleert. Deze combinatie van warm en koud is cruciaal voor de effectiviteit van Bioslimming.

VOORDELEN VAN BIOSLIMMING IN HEILOO
Onze klanten ervaren na een Bioslimming sessie verbazingwekkende resultaten:

  • Vermindering van cellulite en vet.
  • Verbeterde huidelasticiteit en stevigheid.
  • Stimulatie van de bloedcirculatie en lymfedrainage.
  • Een zichtbaar strakkere en gladdere huid.

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN RESULTATEN
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Bioslimming effectief is. Bij 81% van de vrouwen was een vermindering van cellulite zichtbaar, en 40% verloor tot 1 kg na de eerste behandeling. Dit toont de kracht en effectiviteit van Bioslimming.

EEN BEHANDELING VOOR IEDEREEN
Bioslimming is geschikt voor bijna iedereen. Of u nu op zoek bent naar huidverstrakking na een zwangerschap, algemene lichaamsverstrakking, of verlichting van cellulite, onze Bioslimming behandeling in Heiloo biedt voor elk wat wils.

PLAN UW BEZOEK
Bezoek onze Ciao Bella Skin Clinic in Heiloo en ervaar de voordelen van Bioslimming. Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen op uw reis naar schoonheid en welzijn.

EEN TOEGEWIJDE AANPAK
Bij Ciao Bella Skin Clinic streven we ernaar om u de best mogelijke zorg en resultaten te bieden. Wij geloven in de kracht van Bioslimming en zijn toegewijd aan uw schoonheid en gezondheid. Laat ons u helpen de beste versie van uzelf naar voren te brengen.

AFSLUITING
Bioslimming in Heiloo is meer dan een behandeling; het is een ervaring die uw leven kan veranderen. Met onze deskundige zorg en hoogwaardige behandelingen, zijn we hier om u te ondersteunen op uw pad naar natuurlijke schoonheid en welzijn. Bezoek ons vandaag nog en begin uw transformatie met Bioslimming.

Reserveer nu jouw behandeling

Wacht niet langer en reserveer nu jouw behandeling!

Ruime openingstijden

Maandag tot zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Parkeren voor de deur

Ook goed te bereiken met OV

Ervaren professionals

Al 17 jaar ervaring

Populaire behandelingen

Bekijk hieronder een selectie van onze populairste behandelingen. Bij Ciao Bella Skin Clinic kun je terecht voor een breed assortiment van hoogwaardige behandelingen. Staat jouw behandeling hier niet tussen? Scroll dan vooral verder en bekijk ons complete aanbod!

Vragen? Neem contact op [email protected] 072 533 2310

5D FROM PARIS

Een innovatieve, zeer krachtige anti-aging behandeling met indrukwekkende, langdurige resultaten na 60 minuten! Pakt rimpels en ouderdomsvlekken aan en je krijgt een de huid krijgt een mooie glow.

square

CARBOXYTHERAPIE

Co2 Carboxy therapie is uiterst populair onder de sterren en beroemdheden. Het helpt de huid met een diepe hydratatie en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren.

square

HYDRAFACIAL

HydraFacial™ is een revolutionair toestel met fenomenale resultaten voor iedere huid. Het biedt een driestappen behandeling waarbij de huid heel krachtig gereinigd en geëxfolieerd wordt.

square

BIOSLIMMING HEILOO

Welkom in onze huidkliniek in Heiloo, waar wij met trots Bioslimming aanbieden, een revolutionaire behandeling die de wereld van schoonheid en welzijn verandert.

square

PERMANENTE MAKE UP

Sinds 2006 is Madya Donker gespecialiseerd in het aanbrengen van semi permanente make-up. Subtiele veranderingen kunnen toch grote verschillen geven waar je elke dag plezier van hebt.

square
Vragen?