De minerale make-up van Colorescience PRO ondersteunt en beschermt uw huid. De make-up irriteert de huid niet, omdat het geen chemicaliën, parfum, alcohol of kleurstoffen bevat. Het is make-up in zijn meest zuivere vorm en daardoor ideaal voor een gevoelige huid. Colorescience beschermt uw huid tegen invloeden van buitenaf en laat uw huid ademen. Daarom is Colorescience een veilig product dat u kunt gebruiken na een laser behandeling, peeling of injectable behandeling. De Colorescience producten zijn te bestellen in de webshop.

Diane Ranger is de ontwikkelaar van de minerale make-up en oprichtster van Colorescience PRO. Ze heeft deze uiterst pure cosmeticalijn ontworpen om specifieke huidproblemen tegen te gaan en te camoufleren en om de huid te beschermen tegen de invloeden van de zon en het milieu. Colorescience onderscheidt zich door de hoge kwaliteit en doeltreffende ingrediënten. De mineralen in de make-up van Colorescience PRO beschermen uw huid tegen UVA- en UVB-straling. Echte, gemicronizeerde mineralen, die op de juiste manier zijn verwerkt, zijn volledig waterresistent en lossen niet op in water. De waterresistente mineralen in Colorescience vormen een beschermende barrière op de huid: de huid blijft schoon.

Specialist in minerale make-up

Ciao Bella is gespecialiseerd in minerale make-up die u kunt gebruiken na een iedere behandeling. Ciao Bella skin clinic richt zich op resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Alle producten zijn verkrijgbaar in onze online webshop