LED LICHTTHERAPIE CELLUMA

LED LICHTTHERAPIE CELLUMA

Celluma lichttherapie bootst een natuurlijk foto-biochemisch reactieproces na om veilige UV-vrije lichtenergie te leveren d.m.v. een klinisch erkend, intens LED-apparaat.
Onderzoek wijst uit dat cellen lichtdeeltjes absorberen en hun energie omzetten in de vorm van energie die cellen gebruiken. De lichtenergie wordt gebruikt om de cellulaire prestaties te verbeteren.

Fototherapie staat bekend om zijn helende en ontstekingsremmende eigenschappen en heeft een verscheidenheid aan toepassingen op veel medische gebieden. Onderzoek heeft aangetoond dat fototherapie: de bloedsomloop kan verhogen, weefselherstel kan versnellen, rimpels kan verminderen, ontstekingen kan verminderen, de teint en rimpels, textuur en helderheid kan verbeteren en bacteriën die acné veroorzaken kan doden.

De Celluma is ideaal voor het herstellen van de huid na een gezichtsbehandeling, bepaalde peelingen, i.c.m. bindweefselmassage en na een microneedling behandeling. Maar ook los als tussendoor behandeling kan deze heel goed ingezet worden.

Verbeteringen van de bloedsomloop bij fototherapie:

  • weefselherstel versnelt
  • acne bacteriën doden
  • ontstekingen kunnen verminderen
  • de huidskleur
  • textuur en helderheid

Behandelen van acne met blauw licht. Het blauwe LED licht werkt met een golflengte van 465NM in op de door acne geïnfecteerde huid. De antibacteriële en ontstekingsremmende werking gaan de actieve acne onder controle brengen. De huid wordt hersteld in zijn natuurlijke conditie en ziet er opnieuw gezond uit!

Anti-aging met het rode licht.

Het rode LED licht werkt met een golflengte van 640NM in op de verouderende huid. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Versnellen van wondgenezing met rood licht.

Het rode LED licht werkt in op de huid 640NM en gaat het herstelproces van de huid bevorderen voor het dichten en verbeteren van huidwonden zowel op de oppervlakkige huid als voor de behandeling van onderliggende bloed- uitstortingen (blauwe plekken).

Reserveer nu jouw behandeling

Wacht niet langer en reserveer nu jouw behandeling!

Ruime openingstijden

Maandag tot zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Parkeren voor de deur

Ook goed te bereiken met OV

Ervaren professionals

Al 17 jaar ervaring

Populaire behandelingen

Bekijk hieronder een selectie van onze populairste behandelingen. Bij Ciao Bella Skin Clinic kun je terecht voor een breed assortiment van hoogwaardige behandelingen. Staat jouw behandeling hier niet tussen? Scroll dan vooral verder en bekijk ons complete aanbod!

Vragen? Neem contact op [email protected] 072 533 2310

5D FROM PARIS

Een innovatieve, zeer krachtige anti-aging behandeling met indrukwekkende, langdurige resultaten na 60 minuten! Pakt rimpels en ouderdomsvlekken aan en je krijgt een de huid krijgt een mooie glow.

square

CARBOXYTHERAPIE

Co2 Carboxy therapie is uiterst populair onder de sterren en beroemdheden. Het helpt de huid met een diepe hydratatie en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren.

square

HYDRAFACIAL

HydraFacial™ is een revolutionair toestel met fenomenale resultaten voor iedere huid. Het biedt een driestappen behandeling waarbij de huid heel krachtig gereinigd en geëxfolieerd wordt.

square

BIOSLIMMING HEILOO

Welkom in onze huidkliniek in Heiloo, waar wij met trots Bioslimming aanbieden, een revolutionaire behandeling die de wereld van schoonheid en welzijn verandert.

square

PERMANENTE MAKE UP

Sinds 2006 is Madya Donker gespecialiseerd in het aanbrengen van semi permanente make-up. Subtiele veranderingen kunnen toch grote verschillen geven waar je elke dag plezier van hebt.

square
Vragen?