CARBOXYTHERAPIE

CARBOXYTHERAPIE

Co2 Carboxy therapie is uiterst populair onder de sterren en beroemdheden. Het helpt de huid met een diepe hydratatie en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren. Co2 Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas dat we dagelijks inademen en in het menselijk lichaam vrijkomt bij verbrandingsprocessen.
De werkende stof dringt diep in de huid, waarbij de bloedvaten worden geactiveerd en de huid optimaal wordt gevoed. De huid is na de eerste behandeling direct al frisser, helderder van kleur, gladder en elastischer. Wallen onder de ogen verminderen, de huid is direct gelift, vermindert rosacea en pakt poriestructuur mooi aan.

Tijdens de behandeling wordt een gel op de huid aangebracht en over deze gel heen wordt een masker aangebracht. Deze gel reageert op de huid en brengt het zuurstofproces van de huid op gang.

Het masker voorkomt verdamping en zorgt zo dat de CO2 maximaal in de huid kan doordringen. Hierbij kan een licht tintelend en prikkelend gevoel ontstaan op de huid. Na de behandeling kan enige roodheid ontstaan. Dit is een normale reactie die ontstaat door het Bohr Effect, waarbij grote hoeveelheid CO2 de zuurstofdruk en de algehele bloedcirculatie verhoogd. U zult meer roodheid zien op de delen met een slechtere circulatie van de vloeistoffen.

EFFECT

 • Liften van gelaat/ hals/ decolleté
 • Liften en verminderen van vlekken op de handen
 • Verminderen donkere kringen en wallen rondom ogen
 • Verminderen fijne lijntjes en rimpels
 • Verkleinen van poriën en grove huidstructuur
 • Bleken van pigmentvlekken
 • Vervagen van littekens en striae

VOORDELEN

 • Voorziet de huid van zuurstof
 • Kan 365 dagen in het jaar worden uitgevoerd
 • Zichtbaar resultaat na de eerste behandeling
 • Geen bijwerkingen
 • Geen herstelperiode
 • Prijs 95 euro inclusief Led therapie

Reserveer nu jouw behandeling

Wacht niet langer en reserveer nu jouw behandeling!

Ruime openingstijden

Maandag tot zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Parkeren voor de deur

Ook goed te bereiken met OV

Ervaren professionals

Al 17 jaar ervaring

Populaire behandelingen

Bekijk hieronder een selectie van onze populairste behandelingen. Bij Ciao Bella Skin Clinic kun je terecht voor een breed assortiment van hoogwaardige behandelingen. Staat jouw behandeling hier niet tussen? Scroll dan vooral verder en bekijk ons complete aanbod!

Vragen? Neem contact op [email protected] 072 533 2310

5D FROM PARIS

Een innovatieve, zeer krachtige anti-aging behandeling met indrukwekkende, langdurige resultaten na 60 minuten! Pakt rimpels en ouderdomsvlekken aan en je krijgt een de huid krijgt een mooie glow.

square

CARBOXYTHERAPIE

Co2 Carboxy therapie is uiterst populair onder de sterren en beroemdheden. Het helpt de huid met een diepe hydratatie en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren.

square

HYDRAFACIAL

HydraFacial™ is een revolutionair toestel met fenomenale resultaten voor iedere huid. Het biedt een driestappen behandeling waarbij de huid heel krachtig gereinigd en geëxfolieerd wordt.

square

BIOSLIMMING HEILOO

Welkom in onze huidkliniek in Heiloo, waar wij met trots Bioslimming aanbieden, een revolutionaire behandeling die de wereld van schoonheid en welzijn verandert.

square

PERMANENTE MAKE UP

Sinds 2006 is Madya Donker gespecialiseerd in het aanbrengen van semi permanente make-up. Subtiele veranderingen kunnen toch grote verschillen geven waar je elke dag plezier van hebt.

square
Vragen?