Green Sea Peel

Green Sea Peel
 

 

Een 100% biologische peeling zonder chemische ingrediënten om jouw huid op een natuurlijke manier te helpen vernieuwen en verjongen. De samenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst, en bestaat uit; durvillea antartica-extract, algenextract en gehydrolyseerde spicula (zeespons). Dat zijn de microscopische naaldjes van een gedroogde zoetwaterspons, die zorgen voor een milde en gecontroleerde ontstekingsreactie in de huid met huidvernieuwing als eindresultaat. De green sea peel poederoplossing wordt gemengd met een activator die hyaluronzuur, glucaan en allantoïne bevat, om de huid te voeden, en te verzachten.  Dit mengsel wordt op de huid als masker aangebracht en kort in de huid gewreven. De huid zal net als bij microneedling worden gestimuleerd en zal hierdoor de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderen. Wanneer spiculla’s door de huid worden opgenomen, geven ze een meerdere van mineralen en vitamines af en vullen hier mee tekorten aan in de huid. Ook verhogen ze de bloedstroom, hebben een zuurstofrijk effect en stimuleren de collageenproductie. Daarnaast bevatten ze enzymen die de groei van microben zoals schimmels en bacteriën remmen. In tegenstelling tot chemische peelings (welke gebaseerd zijn op pH en zuurgraad), werkt de Green Sea Peeling door cellen te stimuleren, oude huidcellen te ontgiften en nieuwe huidcellen te herstellen.

 

 

Het is van groot belang dat je de geadviseerde producten gebruikt en geen andere huidproducten. De huid kan de eerste dag een beetje rood zijn maar dit trekt vaak dezelfde dag nog weg. De eerste 24 uur maak je het gezicht bij voorkeur niet nat om de spiculla’s niet uit de huid te spoelen. Zorg er ook voor dat de huid 48Wel kun je crème gebruiken en een SPF smeren. Na 24-48 uur zijn de spiculla’s uit de huid gevallen en kun je ook weer water op het gezicht gebruiken. In de meeste gevallen vindt een hele lichte vervelling plaats die bijna niet waarneembaar is. Is jouw huid sterk verhoornd dan kan na de 1e behandeling de vervelling iets meer zichtbaar zijn.

 

De Green Sea Peel behandeling kan in kuurverband om de 2 weken herhaald worden. Na max 4 behandelingen moet er 6-8 weken gewacht worden tot er weer een nieuwe Green peel behandeling plaats kan vinden.

introductie prijs 99 euro